Most lesz teknősöm, milyen lámpát vegyek hozzá, és melyik weboldalról?
A lámpa mindegy, az ízzó a lényeg. Persze a wattok számára nem árt ügyelni. Egy terebélyesebb olvasólámpa is jó, ha nincs pénzed speckó terráriumi lámpára. UVB ízzó kell ami a napfényt utánozza. Csak kisállatkereskedésekben lehet megkapni. Már ha nem netről rendeled. Az eladó segíteni fog.
Kell még egy hőforrás is amit vagy talajfűtő kábellel, fűtőkővel, vagy további egy lámpával kell megoldani. Síma ízzószálas olcsó halogén izzó kell hozzá, a ledizzók és az energiatakarékosak alig bocsájtanak ki hőt magukból.
1. vagyok. Vízi teknősöm van, így konkrét terméket nem tudok ajánlani.
De:
Én a Serától szeretek rendelni, mert könnyen elérhetőek telefonon / mailben, általában meg is van nekik a termék, amiről a webshopban ezt állítják, ha pedig mégsem, akkor időben szólnak és visszatérítik az árát (sajnos a jelzések ellenére hiányos készletek / gyatra tájékoztatás nekem nagyon sok másik webshopon problémát okozott égőrendeléskor).
Itt találsz jó UV-B égőket, de őszintén szólva nem tudom, szárazföldi teknőcnek melyik jó.
Úgy tudom, kell még neki melegítő infraégő is (at itt viszont nem látok). Javítsatok ki, ha tévednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!