Van olyan gekkó, ami mászkál az üvegen és a botokon a terráriumban, de nem nő meg nagyra?
Figyelt kérdés
Cm-t is adjatok meg légyszí.2010. aug. 19. 16:53
1/8 anonim válasza:
szia! A leopárd gekkó biztosan mászik az üvegen, mert most láttam az állatkertben, kb 20 cm a kifejlett példány. A másik, amit találtam a neten, a nappali gekkó, 25-28 cm.
2/8 anonim válasza:
A LEOPÁRD GEKKÓ NEM MÁSZIK FEL AZ ÜVEGFALRA MERT TALAJLAKÓ!!! Én a a tokee gekkót ajánlom.
3/8 anonim válasza:
Szia! Amit én láttam a Nyíregyházi Állatkertben, az felmászott az terrárium falára. Ismerem a hüllőket, tehát biztos, hogy az volt.
4/8 anonim válasza:
Jo de nem az üvegfalra! Én már 2éve élek egyutt leopárdgekkokal és még soha nem másztak fel a falra 1-szer se.
5/8 anonim válasza:
szia! Ezen a linken található a sávos gekkó, ez biztos felmászik az üvegre, írja is a szöveg. [link]
6/8 anonim válasza:
Ennél kisebb a házi gekkó nevezetű , nem több mint 10 centi a kifejlett, mármint a teste olyan 5cm, + a farka még 5cm körül van, és az olcsó is, 2-3ezer Ft.
Németországban el van terjedve, az utcákon a falakon mászkálnak :)
8/8 anonim válasza:
Új-kaledoniai vitorlásgekkó 20cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!