Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mitől tud az unteka olyan...

Mitől tud az unteka olyan gyorsan megnőni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 18:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miért állnék le? Ez a legjobb film, mert megmutatja azt is hogy tudnak összetartani az emberek ha veszély van, plusz izgalmas a hatás. Ma is megnézem, és tovább töprengek a tudományos magyarázaton ha ti már úgysem tudtok segíteni. Vagy megkérdezek egy diplomás embert ha már a Wikipédián sincs részletesebb.
2021. márc. 11. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Láttál már jó filmet?
2021. márc. 11. 16:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezen kívül? Igen. Mosquito, mérges pókok, titanic, rocky filmek, Mr bean, Benjamin button különös élete, fekete hattyú, gyilkos hőség.
2021. márc. 11. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nem jó film megsúgom. Gyenge sztori, gyenge effektek, gyenge színeszi játék. Mit mondjak még róla? Ajánlom neked Dancsót, h mit mond a filmről. Sokkal érdekesebb, mint maga a film. Talàn az egyetlen ilyen fajta film volt ami jó az a Cápa. De az sem az effektek miatt, hanem maga a sztori meg a felépítése a filmnek. A maga idejében igenis egy igazi klasszikus volt. De ez a baromság sosem volt jó film. Az, hogy neked tetszik az egy dolog, de ettől még nem lesz jó film. Eleve a téma is hülyeség. Egy abszurd baromság. Legalább találtak volna ki vmi értelmes sztorit vagy magyarázatot hozzá.
2021. márc. 11. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt nem értem, h a Titanicot is jónak tartod meg ezt a hülyeséget is. Nem tünik fel az óriási különbség a kettő között?

Vmiért az untekás baromsàgod nem kapott oszkàrt xd

2021. márc. 11. 17:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Rátapintottál a lényegre. Tényleg nem találtak ki értelmes magyarázatot. Ezért kell itt feltennem kérdést. Az meg hogy gyenge színészi alakítás az nem izgat, de lehet hogy igazad van, mert ez alapján gondolom nem csak a borítóra néztél rá ha így kifejted a véleményed. De én valamiért azt éreztem hogy mindenkit lenyűgöz. Na mindegy, hát akkor ezt benéztem.
2021. márc. 11. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!