Szeretnék egy kígyót, már nagyon nagyon régóta. Mindent én vennék neki, szüleimnek semmit nem kellene. A, szobamban tartanám a terrariumot szóval nagyon nem is látnák. Mégsem engedik meg. Hogyan győzzem meg őket?
Annyiszor kérdezted már, kaptál vagy 100 választ. Ha eddig nem engedték, ezután se fogják. (Gondolom nem csak itt nyomatod, hanem nekik is.)
Rosszul vagyok a kígyóktól, ha sírva könyörögnél, 1 évig te takarítanál, 0 zsebpénzzel, kitűnő bizivel, akkor se engedném. Ha a szüleid is viszolyognak, vagy félnek, hogy gimi után ott marad nekik, NEM FOGOD TUDNI ŐKET MEGGYŐZNI. Van ez így, albérletbe se rajonganának érte, szóval ehhez még csak gyereknek se kell lenni. Lesz majd saját otthonod, ott majd lesz kígyód.
Ha nem, akkor nem.
Ha felnőtt leszel és elköltözöl, annyi kígyót tartasz, amennyit szeretnél.
Megértem persze.
Amúgy kedves 3. most írok először. És igen nekik is mondom nem csak itt. Azert is szeretnék most mert már tényleg nagyon-nagyon régóta szeretnék. és nem nem félnek tőle csak simán nem akarják megengedni.
Ha nem félnek tőle, miért emelted ki, hogy a szobádban lenne, nem is látnák?
Teljesen mindegy, ha mondtad nekik többször, a válasz az, hogy nem, akkor nem.
A szüleid miért nem szeretnék?
Nem bíznak benned, hogy gondját viseled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!