Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Tegnap óta nem találom a...

Tegnap óta nem találom a teknősöm?

Figyelt kérdés
Tegnap naplemente felé kitettük a fűre és egy percet nemfigyeltünk és eltűnt.Ugye ma nem süt a nap ezért nem is napozik.Segítsetek please!
2010. aug. 18. 05:47
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Hát elrohanni nem rohanhatott el,mert a teknős lassú,nem?A páncélban kerested már?
2010. aug. 18. 05:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy perc alatt egy teknős nem tud elfutni, biztos, hogy nem jutott messzire, max. 1 méteres körzetben meglett volna.:) Szerintem az az 1 perc volt egy kicsit több is...

Bokrok alatt, magas fűben elbújhatott. Érdemes négykézláb átfésülni a kertet.

2010. aug. 18. 06:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy teknös azért elég gyorsan tud mászni - nekem is van 5, tehát tudom, hogy milyen.

Ha van valahol egy sötét hely (kamra, kö alatti lyuk, vagy bármilyen hasonló bújóhely akkor ott keresd.

Nekünk egyszer egy elmászott a kertben - tényleg csak egy perc volt - és a 6 m-re lévö szerszámoskamrába (olyan fémlemezböl készült) bújt be a leghátsó sarokba, de ott is teljesen elrejtözködött. Jó pár nap múlva találtuk meg úgy, hogy mivel aznap nagyon meleg volt, a kamrában is höség lett és elkezdett mocorogni.

2010. aug. 18. 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:
azért egy teknős meglepően gyorsan tudom ám mászni... vagyis a mi vörösfűlűnket anno át kellett keresztelni, Sprinter lett az új neve
2010. aug. 18. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismerősömét többször az utcán szedték össze, míg végleg eltűnt, ő is pillanatok alatt tett meg nagy utat.
2010. aug. 18. 09:18
 6/7 A kérdező kommentje:

meglett kijött napozni egy jukból

köszi a válaszokat

2010. aug. 18. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Jó,hogy meglett,mázlid van:)

Az óriásteknősök valóban lassúak,de pl.egy pézsmateknős,vagy ékszerteknős azért eléggé gyorsak,alig lehet megfogni:D

2010. aug. 18. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!