Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » A teknősöm mindig elbújik?

A teknősöm mindig elbújik?

Figyelt kérdés
a tekim (2van)mindig bújik el mikor kiveszem nem megy napozni hanem megy az árnyékba léccy írjatok mi előtt baj lenne
2010. aug. 15. 15:02
 1/9 anonim válasza:
Lehet. hogy fél, ha nem eszik, csak akkor van a baj.
2010. aug. 15. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyugi,az enyém is félős,amikor kiveszem,és ahogy visszarakom,máris pucol elbújni:D(amúgy Spuri a neve:).Épp ezért nem szoktam kivenni,csak ha muszáj.Az enyém sosem megy ki napozni,de valószínűleg azért,mert pézsmateknős,és azok nem szeretnek napozni:)

Az üvegen keresztül is lehet vele szórakozni:mindig,ha odahajolok,odaúszik hozzám,vagy ha az ujjamat húzom az üveg előtt,úszik utána:D

Ilyenkor nagyon cuki:)

2010. aug. 15. 18:34
 3/9 A kérdező kommentje:
ha én az üveg oldalához teszemaz újjam megakarja enni és beüti a fejét üvegbe am nekem sárgafülű ékszer teki van de ő am csak a ponyva alá megy meg ilyen helyekre am kettő van de az egyik imád napozni
2010. aug. 15. 19:38
 4/9 A kérdező kommentje:
am eszik de az a baj hogy rengeteget ha adok nekik kaját két perc múlva nincs ott tiszta varázsló
2010. aug. 15. 19:40
 5/9 anonim válasza:
Mennyi idősek? -a nem napozós mennyi idős? A viztekikhez nem értek, de nekem vadnak tűnik azok alapján amiket leírsz. Fogd fel úgy h egyszerűen antiszoc..
2010. aug. 16. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen,nem kell megijedni!Nálam 1-másfél hónapba telt,mire nem menekült el,amint meglátott.
2010. aug. 16. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:
de nekem már majdnem egy éve megvannak
2010. aug. 16. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem van két mocsári teknösöm és azok csak két hétig szoktak meg már négy éve vanak meg
2010. aug. 16. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van 2 tekim imádom őket!Nagyon imádnak bújkálni! Ha kiveszem őket akkor mindig rohannak olyan hrlyre ahol eltudnek bújni! NEM kell megiedni mert szeret bujkálni! Nagyon sokan szánt szándékkan vesznek az áváriumubba bújkálót!ha nem eszik akkor van baj!

2010. aug. 24. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!