S. O. S Lehet együtt tartani?
Figyelt kérdés
Lehet 1 tóba tartani 1 sárga fülű PÁRT és 1 vörös fülű PÁRT és 1 király teki PÁRT nem bántják 1mást és esznek e közös gyerekeik a különböző fajoknak???2010. aug. 15. 13:15
2/5 A kérdező kommentje:
Mi nem?
2010. aug. 15. 13:55
3/5 anonim válasza:
Én is kutatgattam ez ügyben. De mindenhol azt a választ kaptam, hogy írásos feljegyzés nincs arról, hogy viziteknősöknél különböző fajok párosodnak....szárazföldieknél már előfordult, de ritkán. Nekem egy tarajos fiúm udvarol ezerrel egy sárgafülű csajszinak. Azt hogy lehet e együtt tartani azt tartás közben derül ki. Elméletileg lehet, de előfordul hogy nem viselik el egymást, de ez azonos fajoknál is előfordul. Szóval elméletileg lehet.
4/5 anonim válasza:
A sárgafülű- és a vörösfülű ékszerteknősnek lehetnek közös utódaik (mivel egy fajhoz tartoznak), de ez nem jelenti azt, hogy lesznak is. Ebben nem vagyok biztos, de lehet, hogy a hímek még harcolnak is egymással a nőstényekért, és akkor az erősebbtől lesznek az utódok.
Attól függ mekkora a tó és a part amit használni tudnak.
5/5 anonim válasza:
Ha a tó elegendő méretű, együtt lehet őket tartani, nem fogják bántani egymást, feltéve, hogy a teknősök is közel azonos méretűek. Elméletileg keveredhetnek, de a szaporítás más tészta, nézz utána neten. (Homok/föld kell nekik, mert a vízbe rakott tojások általában életképtelenek, ha nem vesszük ki időben. A tojások kikeléséhez magas páratartalom és 30 °C körüli hőfok kell.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!