Egy gekkónak mekkora terrárium kell?
Figyelt kérdés
Most szemezgettem egy 40x 25x 25-ös terráriummal(szellőzőrácsa van és tolóajtós) . Sok oldal szerint ez kicsi lenne, bár nekem nem tűnik olyan kicsinek és sokszor túloznak az ilyen állatos oldalak. Még soha nem volt gekkóm, így az árakban sem vagyok tisztában. Nekem a madagaszkári nappali gekkók nagyon tetszenek. Ezek kb. mennyibe kerülnek? Illetve tudnátok egyéb fontos információkat adni a gekkókról és tartásukról? Milyen növényeket lehet a terráriumba rakni? Télleg kell nekik néhanapján lekvárt adni vagy banánpürét? Előre is köszi a válaszokat.2010. aug. 11. 19:18
1/4 anonim válasza:
Egy hasznos oldal a madagaszkári nappali gekkókról:
Az áruk változó,láttam már 8000Ft-ért,de 15 000-ért is:)
2/4 anonim válasza:
A terráriumod túl kicsi.És amúgy milyen gekkóra gondoltál?
3/4 A kérdező kommentje:
aranyporos nappali gekkó tetszik nekem a legjobban. A teleltetés az hogy működik a gekkóknál?
2010. aug. 13. 18:27
4/4 anonim válasza:
60magas x 40 x 90széles lenne jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!