A mocsári teknős alszik téli álmot?
Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 11:54
1/8 anonim válasza:
A barátnőmnek van mocsári teknőse, és minden télen elbújik táli álmot aludni, tavasszal keressük meg... Úgyhogy igen.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én akváriumba tartom bent a házban hetek óta csukva a szeme de néha mozog nem rég óta van meg azt hittem hogy szembetegsége van de nincs feldagadva a szeme csak csukva.akváriumba is tud telelni?
2008. nov. 30. 18:18
3/8 anonim válasza:
igen tud, de ugyanúgy biztosítsd neki a meleget, és a kaját. :) Az osztálytársam tekije, a levelek közé bújik :D de ezt már írtam
4/8 anonim válasza:
Nekem volt már mocsári teknősöm és IGEN aludt téli álmot,de az akváriumába kell egy kis homokot,földet vagy sarat rakni és abba fog téli álmot aludni.
5/8 anonim válasza:
Nekem 6 eve van mocsari teknosom , egy horgasztoban fogtam horgaszas kozben, teknosakvariumban tartom , elso 2 evben hibernalt meg se mozdult egesz telen csak ult a vizben, aztan az ezt koveto evben mar nem hibernalt, es azota se hibernal telen, csak kevesebbet eszik .
6/8 anonim válasza:
Szia nekem is van mocsári teknősöm már 8 éves, IGEN ALSZIK TÉLI ÁLMOT vs az enyém az igen...(lány) teknős nagyon aranyos
8/8 anonim válasza:
Nekem csak volt mert visszavittünk a tóba mert VÉDETT ÁLLAT és egyébként igen ALSZIK TÉLI ÁLMOT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!