Milyen különleges állatok léteznek?
Figyelt kérdés
Ami nem olyan szokványos, de otthon tartható.
Nem csak hüllő lehet, hanem halféle, vagy rágcsáló, szóval bármi. pl: Afrikai Ecsetfarkú Pele, Kúszógéb, ...
2010. aug. 11. 07:50
1/8 elitestars válasza:
A kígyó sem szokványos, vagy a pókok. Én a kígyót ajánlanám... :)
2/8 anonim válasza:
Hát rágcsálókban nem szokványos: a kopasz patkány, vagy a sima patkány is sokaknak, de a lemming nagyon extra és itthon is kapható például. Nem tudom mennyire gondolsz extrára, csíkos fűegér, tüskéshátú egér, egyiptomi ugróegér, vagy akár sün.
3/8 A kérdező kommentje:
Hm, lemming olyanról még nem hallottam, megnézem mi az :)
Sok állat van amit nem ismerek, aztán azért érdekelt hogy mik léteznek :)
2010. aug. 11. 15:25
5/8 anonim válasza:
én személy szerint a kubai kék rákot ajánlom szerintem aranyos állat nekem is az van és 21 hal él a társaságában és még egyet sem fogott meg. kifejlett korában kell csak különvenni mert akkor már elég nagy az ollója hogy eltudja kapni a halakat.
remélem segítettem a választásban
7/8 anonim válasza:
sün, rózsabogár, szkolopendrák, ezerlábúak
8/8 A kérdező kommentje:
szkolopendrák
Ezt megnéztem google-ba, azt hittem valami rák fajta, hát nem az :)
2010. aug. 28. 02:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!