Van egy sztyeppi varánuszom, de nincsen Cites II engedélyem. Hol tudnék szerezni?
Nem kellett volna elfogadnod, mert így ha orvoshoz viszed az nem látja el, plusz fel is nyomhat, mivel illegisan van nálad, téged megbüntetnek az állatot meg elkobozzák tőled!
A cites engedély meg nem csak az eladáshoz kell, hanem a tartáshoz is...
Nem adnak ilyet utólag, nem is értem minek emelted ki a kérdést, szerintem érthetően le lett írva az 1. válaszban.
Kutyát nem fogja érdekelni amúgy, hogy van-e papirod, vagy nincs.
Nekem van hozzá, de semmit különleges dolog nem kellett ettől függetlenül. Vannak görög teknőseim, azokhoz CIT 1 kellett, ha jól rémlik, de kellett is vinni őket egy idei fotóztatni. Orvos nem hiszem hogy kéri a papírt.
1. Olyan állatorvosunk van aki régi jó barátunk szóval még papírt sem kérne.
2. Sokkal jobb helye van nálunk mint előző gazdályánál.. szóval én ezzel csak jót tettem, hogy elhoztam.
3. Egyértelmű, hogy nem fogom magammal cipelni mimden hova és kiordítani a világba, hogy "Hé emberek papír nélküli varánuszom van"..
Én csak egy kérdést tettem fel tök nyugodtam...én bocsánat, hogy jót akarok annak a szerencsétlen állatnak...😒
"1. Olyan állatorvosunk van aki régi jó barátunk szóval még papírt sem kérne."
És ért is a hüllőkhőz? Mert egy mezei orvos általában nem ért hozzájuk, ahhoz egzotikus doki kell.
Amúgy igenis érdekli őket és kötelesek kérni a papírt...
Értem, hogy jót akarsz, de szerintem nem az a legjobb az állatnak, hogy kipurcan az első betegségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!