Mennyibe kerül egy vízi agáma az 1. hónapban?
Honnan tudom megvenni?
Mennyibe kerül?
Mennyibe kerülnek a kiegészítők hozzá?
Mennyit fogyasztanak a lámpák, hősugárzók (áram, FT-ba)?
A többi hónapba mennyit kell költenem rá?
Az alatta lévő talajt milyen gyakran kell cserélni?
Bocsi de egy kicsit zizi vagy!40 ezerbe?40 ezerért csak a lámpát és a fűtőberendezéseket tudod megvenni ha mákod van.
200*100*200-as terrárium kell neki,ami több mint 60 ezer,és a világítás sem egyszerű(és olcsó :S ) dolog.Az UVB/A lámpák miatt.valamint még egy csobogót és egy nagy teljesítményű vízszűrőt és egy fűtőt is kell szerválnod valahonnan.Ja...meg az agámát is meg kéne venned( vagy vetetned)[10.000-...-ft]Ennyi..(Remélem a szívrohamot nem okoztam az árakkal:D)
7500 Ft az agáma, Budapesten a
Atlantisz Díszállatba, VI. Csengeri 28-ba is szokott lenni, vagy a Kistekibe Dohány u 3. csak utóbbi az ott drágább.
A terráriumot csináltattam ezzel a sráccal, a nevét nem tudom, de ez a munkája: Tel:06-20/970-4211
20ezer Ft volt egy 90széles*60magas*40mély és tök jó lett.
Én ekkorába tartom, nem nagyobba, hát ha majd nagyon nagyra nő, akkor majd kitalálok neki valami mást.
Berakom egy szekrénybe, vagy nemtom :)
Mindenesetre elég lassan nő, úgyhogy nem félek hogy nem fog elférni :)
Hüllős lámpa: Repty glow 5.0
Ezt a kistekibe, vagy a Westendbe lehet kapni, 5ezer Ft.
(a bejárattol nem messze, a vízesés mellett, föl a legfölső emeletre, ahol ki vannak rakva nyulak).
Ebből a lámpából van 2 féle,
Neon fénycső, ha 60cm-s, az 18wattos,
ha villanykörte foglalatba tekerhető izzó, az 15Wattos.
Talajnak alulra rakhatsz fenyőkérget. Hát izlés dolga, azért havonta jó ha cseréled. Vagy egy kanállal csak a kakás részt szeded ki :)
Hősugárzó nem kell, sima villanykörtével tudod melegíteni a terráriumot, ha nincs benne 28 fok nappal.
Vagy ha az a vágyad, akkor vehetsz 10ezerért Eso terra fűtő lapot (van a westendbe) csak az elég gyengén fűt, nem éri meg szerintem.
Havonta, hát attól függ mekkora az állat, és hogy mennyiért tudsz venni tücsköt és lisztkukacot neki.
Nálam úgy 1000 Ft körül van amit megeszik.
Nálam egy műanyag dobozba egy nagy tál víz van, abból iszik, abban fürdik, meg néha lespriccelem vízzel :)
A műa dobozt 100Ft-os boltba vettem olcsón :)
Naponta cserélem az úszómedencéjében a vizet, és boldog.
Szal nincs csobogó. Régen vettem egy kis csobogót, de össze-vissza fröcskölte az üveget, meg túlmelegedett, meg mindig félni kellett, nehogy elpárologjon a víz belőle, szóval azt én megszüntettem. Tök fölösleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!