Kígyósok! Tudnátok segíteni etetéssel kapcsolatban?
Jó a mirelit. De FONTOS, hogy előtte alaposan olvaszd ki, és közvetlenül etetés előtt, tedd forró vízbe, hogy legyen "testhője".
De ne égesse meg a kígyót!
Nem minden kigyo hajlando megenni a leolt egeret. Az enyem csak ugy ette meg ha mozgattam neki..
Az elo eger viszonylag gyorsan szaporodik, de budosek ezert ne tartsd lakasban oket, garazsban inkabb, es igen egyertelmuen ketrecben vagy egy szelesebb terrariumban, en nekem pl.a terrarium biztonsagosabb volt, igaz elotte volt egy gekkom es ove volt a terko.. dragabb buli a terrarium mint egy ketrec de nem szoktek meg es elfert tobb egerem is egyszerre.
Meg aztan gyorsan szaporodnak, tobb eger kell ha nem akarsz mindig egerert szaladgalni.
Azonos nemueket ha tartasz az oke, de en jartam mar ugy, hogy him kameleont akartam vasarolni es az allatboltban nostenyt akartak eladni, mondvan, hogy him. Szoval inkabb tobb eger de szamolj a szaporodassal.
Ruhazz be egy terrariumra, hasznaltan veszel jo aron es ha jol tartod az egereket akkor kibirhatoak a lakasban is. Engem irritalt, nekem budosek voltak hiaba tisztitottam naluk, probald ki aztan majd eldontod, mindenki mas. Kigyot milyet szeretnel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!