Adhatok a gekkómnak legelőről szedett tücsköket?
volt egy nem használt diversa startup 40 led akváriumom aminek folyt a ragadsztásánál feltöltöttem homokkal és vettem bele egy gekkót a boltban
érdekelne hogy csak a bolti tücsköt adhatom neki vagy a mezőn szedett bogarakat is elfogadja?
a vizets kupak inni van bent neki télen is 20 fok felett van a szoba nincs hideg
17
... hát azért sztem lehetne sokkal jobban is megoldani ezt. Vegyél neki egy normális vizestálat hogy nézzen is ki valahogy. Majd ha kb 20-23 centis lesz rakhatsz alá homokot addig konyhai papírtörlő.
De az a fajta lámpa akkor sem jó mert nem megfelő a fénye. Belehet szerezni márkás jó égőt 2500 forintért + valami búra neki. Nappali melegítő lámpát keress.
Milyen vitaminporral porozol?
Nem kötekedni szeretnék hanem segíteni.
7. Van külömbség sivatag és sivatag között.
A leopárdgekkó nem homoksivatagban él, hanem kősivatagban. [link]
A homokot étkezésnél lenyeli, ez előbb utóbb eltömíti az emésztőrendszerét és belehal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!