Egy 80x40x30cm méretű terráriumban milyen szárazföldi állatot lehet tartani, ami kezdőknek is ajánlott?
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 11:58
1/8 Mór Salamon válasza:
Menj be a kisállatboltba és kérdezd meg. Ott biztosan értenek hozzá.
2/8 anonim válasza:
Királypitont, de csak kisebb korában. Ha nagyobb lesz, valószínűleg kelleni fog egy 100x50x50-es vagy nagyobb. Agámának is jó lehet, de abban nem vagyok biztos mert hozzájuk nem nagyon értek, nem akarok hülyeséget mondani.
3/8 A kérdező kommentje:
Leopárd gekkó esetleg szóba jöhet? Aranyosak és ahogy olvasom kezdőknek is ideális. (nem tartottam még hüllőt, csak díszhalat és rágcsálót)
2020. márc. 18. 18:42
4/8 Lepitorus válasza:
Szóba hát! : ) Egy leopárdgekkó kellemesen ellakhat ebben. (Szakállas agámának is csak kisebb korában lenne jó.) A leók nagyon helyes kis jószágok, és ha nem fontos, hogy személyes kapcsolatod legyen az állatkáddal, tényleg az egyik legjobb választás kezdőknek. : )
5/8 Moon_Walker válasza:
4-es. na ez az amit nem értettem sosem. Ha nem fontos a személyes kapcsolat az állattal, akkor mi a francnak kell olyat tartani? Akkor már elég lenne egy posztert nézegetni, vagy virágot tartani.
6/8 anonim válasza:
És ha lehet, NE állatkereskedésben érdeklődj. Sokan abba a hibába esnek, hogy azt hiszik, ha már az ember ott dolgozik, ért hozzá. Nem, nagyon nem értenek hozzá. Nekik csak az az érdekük hogy mindent rád sózzanak és otthagyj egy vagyont nem megfelelő dolgokra.
7/8 Kukutyin58467u33 válasza:
mondjuk egy gabona sikló bőőőőőven elfér benne ,gyönyörű állat és ha véletlenül megijed és megharap egész elviselhető.és kezdő "kígyó,, tartónak tökéletes
8/8 anonim válasza:
Bármilyen kistestű hüllőnek jó ez a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!