Nektek melyik/melyek a kedvenc kígyótok/kígyóitok?
Figyelt kérdés
Én nem igazán tudok egyet választani, de a mérges kígyók közül nekem a csörgőkígyók, a fekete mamba, a kispikkelyű tajpán, a királykobra, a pápaszemes kobra, a köpködő kobra, a szarvasvipera és a gaboni vipera (ha nagyon kéne egyet választani, akkor talán ezt választanám), nem mérgzők közül pedig a gyerekpiton, a királypiton, a kurta piton, a közönséges óriáskígyó, a kutyafejű boa, a tigrispiton, a burmai tigrispiton, a sárga anakonda, a zöld anakonda és a kockás piton (ha nagyon kéne egyet választani, akkor talán ezt választanám).2020. febr. 21. 20:52
11/15 anonim válasza:
Nekem a legesleg, az a mexikói fekete királysikló, eszméletlen gyönyörűek....
De tetszik a tejkígyó, királysikló, királypiton (de NEM spider!!!), vörösfarkú boa, szivárványos boa (bár az a 90%-os páratartalom igény elég kemény :D), bikasikló, disznóorrú sikló (annyira cukik!!! :D), afrikai tojásevő kígyók, homoki boa...valamit biztosan kihagytam még :D
13/15 anonim válasza:
Gaboni vipera. Annyira szép a mintája o.o
14/15 anonim válasza:
Amelyiket meg lehet győzni arról hogyha önszántamból felkínálkozok akkor ne fojtson meg, hanem csak nyeljen le.
15/15 anonim válasza:
A nem mérgesek közül a gabonasikló, korallsikló, szalagos tigrispiton, smaragdzöld boa, smaragdzöld piton.
A mérgeskígyók közül a Russel-vipera, azt tartom a legszebbnek.
Mint ritka hazai faj, a rákosi vipera is nagy kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!