Milyen gőte fajta lehet?
sziasztok én találtam egy Gőtét Tiszaeszláron, a háznál a kertben. Vagyis nem tudom hogy gőte-e mert olyan mint egy Kínai tűzhasú gőte. csak a fejénél nem narancs sárga fekete pötyös vagy milyen..itt egy kép [link]
Segitsetek milyen gőte lehet vagy gyík vagy más ?
16:38-as: olvasd már el, hogy mit irt a kérdezö: "mert olyan mint egy Kínai tűzhasú gőte. csak a fejénél nem narancs sárga fekete pötyös" - tehát NEM tüzhasú göte, csak hasonlit rá! A képen a tüzhasút tette be, hogy tudjanak a válaszolók viszonyitani. A tüzhasú göte egyébkßent nem él MO-on!!!
Az elsö válaszoló irta jól, ez hegyi göte.
Szerintem tarajos gőte.
Nézd meg itt a képeket és hasonlítsd össze. Tőzhasú gőte csak az állatkereskedésekben fordul elő, így nem valószínű hogy az volt.
Vízigőte, az meg milyen? Látszik mennyi az állatkereskedésben a szakértelem....
Tarajos gőte lesz az! És igen, kaphatsz bírságot, 10 forint az eszemi értéke (az, amennyit fizetni kell, ha elkapnak velük). Keteskedésben azért árulnak 900 ft-ért "nem védett" gőtéket, mert azok import állatok, amiket külföldről hoznak be, és itt azért nem védett, mert nem fordulnak elő, és azért lehet őket árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!