Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Nyitva hagytam a terrárium...

Nyitva hagytam a terrárium ajtaját és kiszökött a gekkóm Már mindenhol kerestük mi baja lehet és hogyan lehet előkeríteni?

Figyelt kérdés

#hüllő #gekkó #szökés #tücsök #leopárdgekkó kisállat
2020. febr. 4. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a lakás melegebb pontjain megnézni! Radiátor környéke, ágy alatt, szekrény mögött stb. Fel nem szívódik.
2020. febr. 4. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen ott már kerestük felforgattuk az egész házat sajnos nem találjuk
2020. febr. 4. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Hűtő mögött nézzétek meg.
2020. febr. 4. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen gekkó?
2020. febr. 4. 15:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Szisztok leopárdgekkó és épp most lett meg egy szekrény mogé bújt köszönöm asegítséget
2020. febr. 4. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja igen, most olvasom a kulcsszavaknál. Akkor legalább elég a földön keresni. Napközben sötét helyeket preferálnak, ott érdemes keresni. Ha nem találjátok meg kereséssel, akkor éjszaka kint kell lenni és figyelni, mert ekkor indul el felfedezni, vadászni (mondjuk ez ilyenkor télen nem biztos, ilyenkor sok gekkó, lelassul és nem is hagyja el a búvóhelyét, enni sem eszik).

Kibírja étel nélkül elég sokáig, ha van tartaléka (vastag a farka), akár hónapokig is. A víz más kérdés, anélkül nem tudom meddig bírja. Ha huzamosabb ideig nem találnátok meg, én azért kiraknék pár helyre itatókat.

2020. febr. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!