Mit csináljak a kotlós tyúk fészkével? Rakjam őket új fészekbe?
Figyelt kérdés
kb 2 két hete kaptam egy kotlós tyúkot tojásokkal, meg is csináltam neki a fészket, ahol tud költeni, de a napokban valami eszméletlen büdös a fészek, mert oda ürít. Rakjam új fészekbe, vagy mit csináljak vele? A tálat meg a vizet már arrébb tettem hogy felkeljen rendesen.##kotlós ##tyúk ##kiscsibe ##fészek ##olyanbüdöshogymindjártelájulok
2019. máj. 1. 15:53
1/3 anonim válasza:
En sohasem szoktam engedni hogy magatol leszalljon a feszekrol. Ha van kotlosom akkor mindennap ugyanabban az idopontban idopontban leveszem a feszekrol es megvarom meg urit es porfurdozik es visszateszem.Kajat es vizet mindig teszek ele kis tejfeles dobozban.
Azt javaslom rakd at uj feszekbe es csinald ugy ahogy en szoktam.
2/3 anonim válasza:
napi egyszer kiengedem az ólból, ahol a fészek van, ha visszamegy a tyúk, akkor visszazárom, sose volt gond, mindig kikeltek. 3 hét alatt kelnek ki, lehet nem ült a tojásokon rendesen vagy nem jól forgatta a kotlós és megzápultak
3/3 anonim válasza:
Ha rendesen ül a kotló, akkor tedd új fészekbe. Egyetértek a korábbi válaszolóval. Vedd le reggel és este a fészekről és engedd, hogy ürítsen, kicsit porfürdőzzön. A "rendes" kotló gyorsan visszamegy magától, de van olyan amelyiket vissza kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!