Mivel lehet kiirtani a tyúk tetűt?
ha ennyire durva, akkor valszeg már mindenhova beitták magukat, a legjobb lenne az egész ólat felgyújtani, ha fából van, ha nem, akkor lehetne disznópörzsölővel kiégetni a belsejét, de ez elég veszélyes, lehet még borászok által használt ként meggyújtani a belsejébe amivel elgázosítjátok a tetveket, persze utána szellőztetni, ezután az egészet kimeszelni, de mindent
utána szalma helyett faforgácsot használni, fa ülőkéket műanyagra cserélni, egy tálban fahamut és homokot kitenni nekik , hogy fürödni tudjanak, etetőt, itatót elzárni, hogy verebek, galambok ne érjenek hozzá, mert azok fertőzik vissza őket
Évek óta próbálom kiírtani, azonban egyre ellenállóbbak lettek a piszk.k.Az idén már semmi nem vitte őket. Sem ecet, sem Hypo, sem erősebb II. kategóriás vegyszerek. A tegnap végre megérkezett a kovapor, zsákokban. Beszórtam az ólat. Ma reggel több millió elpusztult atkatetemet találtam. Döbbenetesen hatásos és jó cucc ez a kovapor.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Csináltam nekik porfürdőt is belőle, ha abban meghemperegnek, az még tutibb lesz szerintem. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!