Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Miért hurrog le mindenki, ha...

Miért hurrog le mindenki, ha megemlítem, hogy állatokat szeretnék tartani?

Figyelt kérdés

Szeretnék az állattartással foglalkozni, főleg mangalicában gondolkodom. Ám ha ezt az elképzelésemet elmondom valakinek, rögtön negatív dolgokat vágnak hozzám (nem éri meg, sok a munka vele stb).

Ti mit gondoltok? Tényleg ennyire nem éri meg pár mangalicát (vagy akár más fajta malacot) tartani, felnevelni? Nekem az is elég nyereség lenne, ha nem a boltban kellene megvennem, hanem magunknak tudnám előállítani az egészséges nevelésből származó húst.

2018. nov. 29. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szimpi a #10-es. Szerintem menj hozzá! :)
2018. nov. 29. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Èn 30 èves vagyok szintèn nő. 15 anyaállatom van saját kannal, plusz a kismalacok ès 10 db süldő. Mangalicát inkább nem ajánlanám. Sok munka van velük, de szeretem csinálni. De ha belevágsz akkor tartsd szem előtt hogy őket bizony gondozni kell. Nekem a múlt hónapban 3 disznóm betegedett meg, fejenkènt 15 ezer volt a kezelèsük. Ilyenre is számolni kell, fontos hogy az első tüneteket is èszrevedd. Szerintem ha èrzel magadban elèg elszántságot menni fog az. ;)
2018. nov. 29. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!