Ha tehénen akarok közlekedni a belvárosban, arra ugyanolyan jogszabályok vonatkoznak, mint a lovakra?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 06:01
1/11 anonim válasza:
Először megkell tanulni a Kresz-t.
Benne van az állati erővel vont járművekre is a szabály.
2/11 A kérdező kommentje:
A kreszt azt tudom, van jogsim. Legalábbis azt a részét tudom, amit tanítottak, és az állati erővel vont járműről volt szó. Engem viszont az érdekel, hogy ha rajta ülök. Akkor nem számít járműnek. Legalábbis tudtommal.
2018. okt. 21. 07:58
3/11 Petrovics698 válasza:
Nemm! De viszont világítást kell rá raknod! A fenekére egy fényvisszaverőt is fel kell szereni!
4/11 anonim válasza:
És a tehened rendszáma TEJ-001 lesz?
5/11 anonim válasza:
Váo! Mindenképp tedd fel valami portálra és tedd közzé! Látni akarom!
6/11 anonim válasza:
Dehogíóynem, jármű. Ugyanaz a jogszabály vonatkozik rá, mintha ló lenne.
Tudnod kell 100%-ban irányítani.
8/11 maoriérzések válasza:
Csak a lósávban lehet tehenegelni és a lepényt össze kell szedni úgy,hogy a többi ökröt ne zavard.
9/11 anonim válasza:
..és ha nagytestű kutyám van, akkor ugyanott kutyagolhatok is? Persze vinnék magammal nejlon kutya zacsit a Kika-kakinak. ..ugyanis az a kutyus neve, kika. Kika most épp itt horkol mellettem. :)
10/11 anonim válasza:
A kutyu jobb is, hamarabb megtanulja a KRESZ-t mint egy nagy barom ökör!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!