Lehet valahol Magyarországon lámát simogatni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 15:34
1/15 anonim válasza:
Voltam pár éve a BP-i állatkertben, akkor volt láma, én simogattam is. :) Szerintem legtöbb állatkertben van.
2/15 anonim válasza:
Én a miskolci állatkertben simiztem asszem lámát tavaly nyáron
3/15 anonim válasza:
Szerintem szinte minden állatkertben lehet lámát simogatni ,ha odamegy hozzád. Cirkuszba is lehet , mert szoktak lenni nyílt napok , és az állatoknak lekerített rész általában , úgy van megcsinálva ,hogy a nézelődök odatudjanak mennyi a kerítéshez.
4/15 anonim válasza:
Dzsepcun Dzsampal Ngagvang Loszang Jese Tendzin Gyaco idén már nem jön Magyarországra, de reméljük pár éven belül meglátogat bennünket!
5/15 anonim válasza:
Volt osztálytársamat le is köpte! Xd
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos a nyíregyházi állatparkban 100% hogy nem lehet.
Nem is tudom, hogy mi abban az állatkertben a nagy szám.
A kisgyerekek nem élvezik, mert nincs állatsimogató.
2018. júl. 29. 18:56
7/15 anonim válasza:
De, a nyíregyháziban lehet. Lehet etetni őket, közben engedik, hogy simogasd. Van kecskesimogató és a gyűrűsfarkú másikhoz is be lehet menni. (Dolgoztam ott egy darabig.)
8/15 anonim válasza:
A Richter Florian Cirkusz honlapján meg kell nézni, éppen merre járnak. Nem csak nyílt napon lehet őket simizni, egész nap lehet. Ezek a lámák egyáltalán nem is köpködnek. A többi állat is szelíd. Arra kérem azokat, akik meglátogatják őket, fölszeletelt almát vigyenek a kis drágáknak, mert imádják. A tevék, a zebrák, a pónik is. Ha van alma, répa nem annyira kell nekik. Tudom, hogy most mibe kerül az alma kilója, de egy-két szemet. Úgysem lehet mindennap találkozni velük.
9/15 A kérdező kommentje:
Kedves #7-es válaszoló!
Biztos, hogy nem lehet lámát simogatni a nyíregyházi állatkertben!
Írtam nekik levelet és azt válaszolták, hogy nem lehet.
Persze, ha valaki ott dolgozik, annak biztosan van rá lehetősége, de egy egyszerű, hétköznapi embernek meg nincs :(
2018. júl. 31. 10:12
10/15 anonim válasza:
Én a veszprémi állatkertben kb 40 éve még simogattam lámát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!