Viko007 kérdése:
Magyar óriás nyúl szaporítása hogyan kell?
Figyelt kérdés
Több éve próbálkozunk de nem sikerül... Valaki tud e valamilyen ötletet a szaporításáról.2018. máj. 10. 14:58
1/7 anonim válasza:
Kell hozzá egy fiú nyúl, meg egy lány nyúl. Ezt még próbáljátok ki!
2/7 anonim válasza:
Hogyhogy nem sikerül csak egy bak és egy nőstény nyúl kell és szaporodnak maguktól. A nyúlak az egyik legszaporább állatok.
3/7 A kérdező kommentje:
A probléma az hogy nem maradnak meg a kicsik ez a fajta köztudott hogy nehezen szaporíthatók 1-2 életben marad de nem kifizetődő mint pl a lepke nyúlnál 8-9 kicsi és meg is marad mind. Azért írtam ki hátha valakinek van ilyen fajtája és tud e megoldást. Fajtatisztákat szeretnénk.
2018. máj. 10. 16:27
4/7 anonim válasza:
Nekem belga óriásaim voltak. Valóban keveset fialt, de azokat felnevelte. De volt olyan anya aki otthagyta a kicsiket, akkor épp szerencsém volt és egy másik anyánál is voltak kicsik pár nap eltéréssel, mivel kezesek és szelídek az anyák átcsempésztem az óriás bébiket. Felnevelte őket a sima házinyúl. Innentől kezdve gyakran csináltam hogy átraktam ennek az anyának a kölykei közé az óriások kölykeit, sokkal ügyesebb és jobb anya volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ezt lehet ki próbáljuk mi is :)
2018. máj. 10. 20:36
6/7 anonim válasza:
Alapozni viszont ne alapozzatok erre, mert ehhez egy nagyon kezes és sokat szelídített anyanyúl kell ami eltűri hogy hozzányúljatok a kicsikhez, és még így se garantált a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!