Magyarországi nagyvárosban belterületen, lakóövezetben sertést lehet legálisan tartani?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 15:16
1/10 anonim válasza:
szerintem ez helyi szabályozástól függ mindenhol. Utána kell nézni/kérdezni
2/10 A kérdező kommentje:
Debrecenről van szó. Az is elképzelhető, hogy bizonyos övezetekre más-más szabályok vonatkoznak?
2017. júl. 22. 15:34
3/10 anonim válasza:
Tudtommal kertes háznál lehet háztáji gazdaság, lehet bizonyos számú haszonállatot tartani megfelelő körülmények közt, és ezt már önkormányzati rendelettel sem lehet korlátozni, tehát sertést is tarthatsz.
Már nincs helyi szabályozás!
5/10 anonim válasza:
Törpemalacot kedvtelési célra szabad.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (Nem szeretnék sertést tartani, nem amiatt kérdeztem.)
2017. júl. 22. 20:41
7/10 Fecóka2 válasza:
Szia
Élve nem biztos, de fagyasztóban 100% ;)
Üdv
8/10 anonim válasza:
Élő sertés is tartható, ha a szomszéd nem pampog.
9/10 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy egy ismerősöm szomszédja tartja a disznókat és egyéb állatokat. Ismerősöm szerintem nehezen viseli, de nem szólt még eddig.
Csak kíváncsi voltam, hogy egyáltalán lenne-e joga ahhoz, hogy szóljon.
Nekem fura, hogy még nem járt utána, de hát ő tudja.
2017. júl. 26. 14:34
10/10 anonim válasza:
Csak piroslámpás negyedben, örömszerzésre, szigorúan eleget téve az adózási kötelezettségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!