KRNAC2003 kérdése:
Összelehet engedni?
Figyelt kérdés
6 tyúkot és 1 kakast (18-20 hetessek) 2 hete vettem őket azóta külön tartottam őket az öregebbektől,de úgy hogy lássák egymást.Az öregebbek azok 9db 8 hónapos tyúk és van 2db gyöngytyúk is (azok is kb annyi időssek mint a tyúkok...azokat is nemrég tettem be közéjük ugyanígy ahogy ezeket fogom) ma kitettem őket de az öregebbek bántották a kicsiket (még a kakast is) szerintetek hadjam őket együtt vagy ne?megszoknák egymást (mégha verekednek is)?2017. márc. 1. 17:48
1/2 anonim válasza:
össze fognak szokni nyugodtan hagyjad, én a 30 darab csirke mellé tettem 2 újat, az elején egy ideig verték meg hajtották őket, utána teljesen beilleszkedtek. Arra figyelj, hogy az újak nem fogják tudni hogy hova kell beülni, ezért egy ideig figyeld azt is este becsukásnál.
2/2 A kérdező kommentje:
Wnagyon szépen köszönöm a válaszodat!
2017. márc. 2. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!