Fürjtojásokat, illetve (élő) fácánt (esetleg őzet/szarvast) hogyan lehet Ausztráiba/Felvidékre piacokra/éttemeknek kivinni? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy minden szabályos legyen?
Élőhúsban gondolkozzatok, esetleg ezeket húsként feldolgozva.
Piacozás/eladás a cél.
(Sopron, vagy Mosonmagyaróvár mellől Bécsbe, Kismartonba, Bécsújhelyre, esetleg Pozsonyba - ottani piacokra, szállodáknak, éttermeknek.)
Tehát a kérdés itt most nem az, hogy megéri-e (bár jó lenne tudni), hanem a módszer/lehetőség a kivitelekre.
2016. dec. 1. 09:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!