Mi a véleményetek, húsnyúlnak?
Üzenem az "állatvédőknek": kezdetek egy kicsit eltévedni, drágák. Én is állatvédő vagyok, de mégis eszek húst.
Nem azzal van baj, ha valaki "legyilkol" egy (amúgy a húsáért tartott) állatot. A kérdező nyilván nem körbe-körbe fogja hajkurászni az udvaron egy bárddal, minden körben egy-egy kis darabkát lenyisszantva.
Létezik olyan, hogy "humánus elaltatás", nézzetek utána.
A baj a nagyüzemi állattartás, ahol az állat megfordulni sem tud, csak ül a saját kaksijában és hízik, miközben mindenféle injekcióval szurkálják.
A háztáji állattartással nincs semmi probléma (én csak olyat vásárolok), a nyúlnak van mozgástere, élelme, társasága, magyarul BOLDOG ÉLETET ÉL. Szeretjük az állatokat, de húsevők vagyunk (igen, a mindenevőbe beletartozik. Elélünk a répán is, de nem túl jó) és nem szökdécselhetünk minden állattal kéz-a-mancsban a szivárványos mezőkön. Ez a túlpörgött állatvédők vágyálma. De ennünk kell.
Hmm, nézzük csak. Tágas szoba, nagy család, kaja, biztonság, egészség, és mindezt ingyen. Nem rossz.
Nyúl vagyok, tehát életcélom nincs, nem gondolkozom a múltban és a jövőben, csak a jelennek élek.
Nincs olyan fejlett gondolkodásom, nincsenek vágyaim (mármint nem kell pénz és drága autó)
Magyarul kapok egy krv@jó életet, aztán egy nap hirtelen vége, minden fájdalom nélkül.
Ha vadnyúl lennék, jobb lenne? Ott stresszelhetnék halálomig, vagyis amíg egy róka szétmarcangol.
amúgy jó lehet húsnyúlnak születni van mindenem és hosszas betegeskedés és szenvedés előtt meghalok boldogan és mint már mondtam ez az élet rendje
amúgy kösz a választ nekem is vannak lepke tarkáim csak valami újat akartam kipróbálni
Istenem, ezek a önjelölt vegánok/vegetáriánusok....
Engem nem zavar, hogy azok vagytok, de takarodjatok haza a húsellenes térítőszövegeitekkel. Komolyan egyik-másik közületek erőszakosabb egy vérbeli katolikusnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!