Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » El mered vágni egy csirke...

El mered vágni egy csirke nyakát, ki is tudod belezni?

Figyelt kérdés
Csinál még valaki ilyet,vagy konyhakészen veszitek meg?
2016. okt. 31. 20:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mind idióta, aki elítéli, lenézi a húsvőket.

Meg amúgy mit keresnek vegák a haszonállat kategóriában, egy ilyen kérdésnél.

Vagy ez a normális?

Menjek én is a vega topikba fikázni meg trollkodni?

Meg homoszekszuális kérdésekhez buz!zn! a kérdezőket?

A rezsi kategóriába prolizni?

A vallás kategóriába szektázni?

2016. nov. 8. 12:48
 22/25 anonim ***** válasza:

normális az ilyen hozzászólás?

mint pl ennél az első?

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__haszonallatok__821475..

2016. nov. 8. 12:52
 23/25 anonim ***** válasza:
44%

Mért kéne minden vegát egy kalap alá venni? Azért, mert ők is ezt teszik? Ez aztán értelmes érv...

A 11-es válaszoló vagyok, szóval nem egy elvadult vega! Eszek húst ugyanúgy, és szerintem az embernek szüksége is van rá (az más kérdés, hogy nem egészséges mindennap húst hússal enni). Viszont képzeld van olyan vegetáriánus ismerősöm, aki egyáltalán nem állatszeretetből nem eszik húst, hanem undorodik tőle valamiért. Számomra értelmetlen, de remek példa arra, hogy nem ugyanolyan minden vega!

2016. nov. 8. 18:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Na, ha a vegáknak azonos kategória a ritkán húst evő, a húst önmagának megtermelő (kíméletes tartásmódal), a húst hússal evő, az eszkimó, a gyilkos, a kannibál, a busman, akkor nekem a vegák is egy kategória.

Nekik egyenértékű az emberi és az állati élet.

A kutya olyan értékes nekik, mint az ember vagy a nyúl, a nyúl olyan, mint a csirke meg hal. A szúnyogot sem lehet lecsapni, meg a csótányt sem...

Aki meg nem szereti a húst az nem vega csak finnyás.

2016. nov. 8. 19:56
 25/25 anonim ***** válasza:
49%

"Aki meg nem szereti a húst az nem vega csak finnyás."

Lehet, tudatlan vagyok, magyarázd el nekem mért nem vega, aki nem eszik húst?

A vegetarianizmus eredetileg egy táplálkozási szokás! Lehet, hogy ma már konkrét világnézetté nőtte ki magát, de attól még az is vegetáriánusnak számít, aki csak egyszerűen nem fogyaszt húst.

A többire megint csak azt tudom reagálni, hogy azért mert szerinted ők így egy kategóriába sorolják a húsevőket, attól még neked nem lenne muszáj ugyan olyan hülyének lenni...

2016. nov. 8. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!