A nyúl ehet makkot vagy vadgesztenyét?
Figyelt kérdés
A minap ez ugrott be, mert ahol élek ott elég sok makk és gesztenye van. Azt nem tudom hogyan hasznosíthatnám.
A nyulaimnak nem merem adni, amíg biztosan nem tudom, hogy ehetnek-e belőle.
2016. szept. 12. 18:27
2/8 A kérdező kommentje:
Egy picit bővebb választ vártam, de ez is megteszi. :D
2016. szept. 12. 21:00
4/8 A kérdező kommentje:
Mármint a makk vagy a gesztenye?
Amúgy most már nem merek adni egyikből sem nekik. Jól rám ijesztettél.
2016. szept. 12. 21:30
5/8 anonim válasza:
Egy-egy darabot kaphatnak (azt nem tudom, megeszik-e), de erre nem alapoznám a takarmányozásukat. A kecskék is szedegetik a vadgesztenyét, de fejenként 3-4 darabnál többet ők sem esznek belőle egyszerre.
Makkot disznónak lehet adni, régen azon hizlalták őket ősszel.
6/8 A kérdező kommentje:
A takarmány széna és gabona félék (árpa, búza).
2016. szept. 13. 06:54
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg sem eszik. De én nem adnék nekik. Pedig jó lenne, ha ennék, mennyivel egyszerűbb lenne a takarmányozásuk. 40 nyulam van. :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem csupán 4 nyuszim van. Egyenlőre elegendő is az, majd jövőre többet is bevállalok. Csak még bele kell jönnöm a dologba.
2016. szept. 13. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!