Egy (1 db) indiai futókacsa jól érzi magát más kacsák között?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy társas lény, nem szeret egyedül. De azt szeretném tudni, hogy csak egy másik indiai futókacsa a megfelelő társaság neki, vagy ha másfajta kacsákkal van együtt, az is jó?2016. aug. 13. 14:53
1/4 anonim válasza:
Biztos meglesz velük. Nekem egy pulyka van 20db tyúk között. Első nap még bántották, utána már beilleszkedett és nagyon jól érzi magát:)
Kiskacsáról van szó? Vagy már nagy és úgy teszed be a többi közé?Bár szerintem mindenhogy el lesz velük.
2/4 A kérdező kommentje:
Növendék kacsát vennék, és a többi kacsát is most venném, tehát egyszerre, vagy néhány nap különbséggel kerülnének az ólba.
2016. aug. 13. 17:05
3/4 nemcso válasza:
Biztos el lesz közöttük. Nálunk egy növésben visszamaradt kacsa vigan elvolt több hónapig a tyúkok között. 😊
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. aug. 15. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!