Melyik állat éri meg?
most le leszek pontozva,de attól még leírom. szerintem macskát és kutyát kínzás panelban tartani. én is laktam sokáig panelben. nagyon akartam kisállatot,de megvártam amíg kertes házba tudtam költözni. benti-kinti állataim vannak. emellett persze kutyát vinni kell sétálni stb..de sokkal jobb így nekik is.
egy macska ha ivartalanítva van,akkor is simán bejár km2-eket egy nap. rengeteget tudnak csavarogni.meg csak simán lapulni a fűben, nézni a madarakat stb.. láttam már panelban tartott macskát. mindegyik az ablakban tölti a fél életét és bámul kifele..szerintem aki szereti az állatokat az nem tart így.
kutyáknál kicsit másabb a helyzet, hogyha valakinek van ideje naponta több órát sétáltatni,akkor nem olyan nagy gáz,hogyha panelban van tartva. de ehhez tényleg az kell,hogy naponta többször huzamosabb időre levigyétek. ha ez nem megoldható akkor ne tarts. és itt kiemelném azt,hogyha 10-12 órás munkarendben dolgozol akkor szintén nem ajánlom.ennyi időt bezárva lenni neki pár négyzetméteren , egyedül szintén kínzás.
annyi állatot lehet még tartani. persze minden állatnak nagy hely kell,de a kisemlősöknek panlon belül is lehet ezt biztosítani. rágcsálókra gondolok elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!