Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Mennyi idős korában lehet...

Mennyi idős korában lehet tanítani egy Ouessan bárányt?

Figyelt kérdés
Lehet őket tanítani fektetni,ültetni,mint egy lovat vagy egy shetlandi pónit? Ne nézzetek hülyének ugyan úgy kezelem mint egy pónit.Jön velünk terepre ha lovagolunk,megy minden.Ők ehetik a ló jutalom falatot? A lány birkának is van szarva ebben a fajtában? Volt már birkánk de azok sima hagyományosak és ott nem volt szarva a lánynak de attól öklelt.Köszi a válaszokat :)

2016. máj. 16. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:
sokat nem segítek egy kérdésre félig jutalomfalat szerintem mehet, mert a lónak a legkényesebb a gyomra és a bár kérődző mégis teljes a fogazata igy meg tud rágni mindent, de répa is lehet a jutalom szerintem.
2016. máj. 16. 21:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) egy pár hétig össze szokik a lóval aztan foglalkoznák vele csak nem tudom,h őket mennyi idős korukban lehet tanítani.
2016. máj. 17. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!