Készíthetek-e tyúkólat a fészer padlásán?
Mikor megvettük a tanyát, volt a régi házon kívül még 2 melléképület is. Egyik összedőlt, de a másikban a tűzifát tároljuk meg az autót. A fatárolóban valamikor teheneket tartott a gazdasszony, felette meg - elmondása szerint - tyúkok laktak. Van is odavezető ajtó, tyúklétra, meg ládák tele szénával (tojni, gondolom). Még egy pár botot kellene szerintem odaszögelni, melyre felröpülnek aludni és kész is lenne... Csak ha pl. a tyúkok elülnek, le tudnak-e majd a kiscsibék jönni?! Vagy addig tartsam őket lent, védett helyen?
Köszönöm a válaszokat!
Böbe
A "légitámadás" ellen azt terveztem, hogy a karám felé olyan hálót húzok ki, mellyel megakadályozzák a kertészek, hogy lelopják a cseresznyéjüket a fáról a madarak. És arra is jó lesz, hogy a verebek nem fognak odaszokni (habár most etetem őket is).
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!