Ajosy01 kérdése:
A kecske vagy a juh az erősebb állat? Mindkét fajtában hímről és nőstényről egyaránt várok válaszokat! A válaszokat köszönöm előre is!
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 08:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem a juhok jóval nagyobb testű állatok, így erősebbek is.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a kos erőseb mint a kecske bak.
A jerke (juh) is szerintem masszívabb az anyakecskénél.
(Nota bene: A kettő nem fajta, hanem faj.)
4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg! Köszönöm utolsó.
Viszont mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 30. 12:35
5/7 anonim válasza:
Ez függ több mindentől. fajtától is mert ne hasonlítsunk össze egy nagy tincses bakot vagy egy kameruni törpekecskét egy nagy lacaune kossal. elég veszélyes ott a bak is és a kos is. mindkettőnek irtó kemény, vastag a homloka, olyat tud pukkantani akár a falba akár egy kerítésbe, hogy na még. volt hogy német feketefejű törzskosom a 4-5 centi vastag deszkának fejelt neki, egyből el is törte. a nőstényekben főleg a kecskében a szarvval rendelkező egyed némelyike veszélyes, mert előszeretettel szúrkálják egymást. szóval ha a hímeket nézzük akkor egyformák, a nőstényekben inkább a kecske ami veszélyesebb de egyedenként változik
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak is!
2015. dec. 12. 07:46
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező és hozzászóló: találkoztatok birkásszal?
Mert a Juhász nem azonos a birkásszal - mivel ilyen fogalom nincs is. A birka az nem juh, mint ahogy a darázs nem azonos a méhhel. Tehát arról vitatkozni hogy ki az erősebb, értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!