Mennyi csirkét tartsak ha nem akarom, hogy eltüntesse a füvet?
2-es vagyok, nekem most is van csirkém, és van díszkertem is. De érdekes módon a búbánatért nem tudok füvet termeszteni ott ahol a csirkék élnek, a gazt amit nem szeretik, csak azt nem tudom kiirtani. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne a takarmányozás.
Bocs, de a csirkéknek elkerített rész, és a díszkert között van egy hangyf.@.sznyi különbség...
Van egy rossz hírem, ha kettő darabot tartasz, akkor is lesz legalább 1-2 kedvenc helyük, ahol állandóan kapirgálnak, "szórakoznak", pihennek és nem marad zöld rész.
2 kacsám van több mint 100 nm-en, de megvan a saját kis területük, amin kívül nem is akarnak menni, ahol a fű között jobban megáll a víz, 5-8 centis lyukakat vájnak a talajba, az udvar színfoltjai, a fű nem tud visszanőni, mert ha esik az eső, vagy locsolunk, újra mennek és még mélyebbre ásnak. A csirkénél is ugyanez pepitában, csak ők kapirgálnak, nem a csőrükkel vájnak lyukakat. De ez ne riasszon vissza, én is tervezek tavaszra még 2 törpetyúkot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!