Mennyi idősen kell a libát levágni?
Figyelt kérdés
Mi lesz ha tovább tartom? Miért nem előnyös?
Kb melyik hónapban kell kislibát venni?
2015. szept. 6. 22:09
2/3 anonim válasza:
Amikor szép kifejlett példány lett (látod rajta) akkor be lehet rakni tömni. Kb. 4 hét tömés után lehet vágni.
Ha több évig meg van egy liba, akkor mikor levágod főzheted egy darabig a húst.
Mi az áprilisi vagy a májusi vásárba szoktunk lókislibát venni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. szept. 9. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!