Kaptam egy kecskét. Mit csináljak vele, mi kell neki?
A kecske mindent megeszik, felmászik amire csak tud, igazi túlélő.
Szüksége van egy helyre, ahová ha eső van, be tud húzódni, télen pedig legalább kisbálákkal körbe van rakva dél felé néző ajtóval, hogy kicsit melegebb legyen belül.
Folyadékot biztosíts neki, kertben ne tartsd szabadon, mert semmilyen növény nem szent neki.
Hol tudod tartani? Anya (vemhes? tejel?) vagy kos (herélt?)?
Van egy üres telkem, csak gyümölcsfák vannak benne. Ha oda építenek neki egy ólat, olyan 2 nm-eset, egyik oldalán nyitott, akkor jó lenne neki? Gondolom a fákat is megrágná, ha esetleg feszítek ki egy kötélpályát a földre 2 sor fa között a leendő óltól kifelé, és ahhoz kötöm hozzá, az jó ötlet?
Hogy mennyi idős, nem tudom, minden esetre nem nagyon kicsi, inkább fiatalnak mondanám, szerintem nőstény, szarva legalábbis nincs, de lehet csak azért mert fiatal. Majd délután tudom megnézni. Vize van jelenleg, rágcsálni is tud, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!