Szerintetek megéri libákat tartani?
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 12:28
1/5 zolidobos válasza:
Számolj!
Ha nem tudod kiszámolni, hogy a jelenlegi árakon.(alapanyag, takarmány, egyéb költség, vs. felvásárlási ár) megéri-e, ne kezdj hozzá, mert a kudarc borítékolható.
-állattenyésztő-
2/5 anonim válasza:
első te úgy beszélsz mintha venne 10 libát és attól csődbe menne...
3/5 zolidobos válasza:
Feltételeztem, hogy azt kérdezi "megéri-e" nem 10 darabot készül tartani hobbyból....de lehet, hogy rosszul értelmeztem. Amúgy dolgoztam a libás szakmában pár évet, tudnék mesélni csődökről..de nem ez volt a kérdés.
4/5 anonim válasza:
ezelőtt volt egy ugyanilyen kérdés, megéri-e tyúkot tartani? hány darabot? 10-t....
5/5 anonim válasza:
Kicsiben megéri. Nekünk 35 darab volt. Ha van legelő, vagy tudsz nekik kaszálni, akkor nagyon gazdaságos, kevesebb kukorica kell. Nálunk 5-5,5 kgsak voltak 10 hetesen, amikor levágtuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!