Van Mód Magyarországon aranysakál beszerzésére?
Figyelt kérdés
Vadász vagyok,Egyben ebtenyésztő is (szóval tudom mit csinálok). Kiszeretném próbálni hogy kutya keresztezésével milyen vadászkutya lenne.2015. máj. 27. 19:30
1/3 anonim válasza:
na, az is biztos, hogy nem vagy tenyésztő. Ha az lennél eszedbe sem jutna kísérletezni.
Mert akkor tudnád milyen egyedszámot és hány generációt kell genetikailag produkálni, hogy stabilizáld a keresztezést
3/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, Oroszországban történtek ilyen kísérletek, mivelhogy a sakálok szaglása sokkal jobb, mint a kutyáké, ezért ilyen hibridekkel akartak kábítószert kerestetni a reptereken. A hibridek azonban éppoly kiszámíthatatlanok, taníthatatlanok és kezelhetetlenek voltak, mint az igazi vadállatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!