Ki tudok keltetni egy tojást a zsebemben?
Figyelt kérdés
Ha egész nap nálam van,vele alszom, ha nem akkor radiátor,tűzhely.2015. ápr. 28. 17:53
1/11 anonim válasza:
Inkább valamelyik testüregedben helyezd el. Hatékonyabb és állandóbb a hőmérséklet.
2/11 anonim válasza:
A tojásokkal óvatosan kell bánni,mert könnyen sérülnek.
Én is nagyon vigyázok a sajátjaimra.
3/11 anonim válasza:
zsebedben nem jó!!
mindenképp valamilyen tedd szalmára vagy pokrócra és ÓVATOSAN csücsülj rá, DE VIGYÁZZ ÖSSZE NE TÖRD ,szinte csak érintse az üleped a tojást. és várd meg így amíg ki kell
gratula hozzá és sok sikert! :)
egy négy csibés tyúkanyó
4/11 anonim válasza:
Te a zsebedben akarod hordani a tojásod? hát...gratula :D
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, de már engem is kíváncsivá tettél.
Próbáld ki és írd meg, hogy sikerült-e!
6/11 anonim válasza:
A kotlós, ha jól emlékszem, közel 38 fokon "üzemel". Emellett folyamatosan párásítani is, forgatni is kell a tojásokat.
7/11 anonim válasza:
A lábad közötti tojások se keltek ki tehát nem valószínú.
8/11 A kérdező kommentje:
Ha megvan a megfelelő hőfok szerintem lehetséges.(A kotlós forgatja a tojásokat 180fokban (álandóan)?,Több darab esetén 10-15 egyformán jut a hőmérsék a tojásokra? Mert szerintem nem! (7-es nem írtam ,hogy férfi vagyok)
2015. ápr. 29. 18:32
9/11 anonim válasza:
Csak egy hímneműnek lehetnek ilyen idióta gondolatai.
10/11 Józan Paraszt válasza:
Ilyen kérdés..nagy az Isten állatkertje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!