Mi baja lehet a kisbáránynak?
Figyelt kérdés
Már a születése után nem sokkal észre vették hogy nehézkes a menése. Furán dőlöngélve ment mintha gyenge lenne a lába. Ma reggel még evett de mostanra már fel sem bír álni..olyan mintha húzná a feje előre. De viszont étvágya van. Volt egy testvére aki ugyan így volt...elpusztult. De viszont van egy másik bárány is ugyan így csak ő tud szopni mert a fejét fel tudja emelni de csak fekszik. Mi lehet ez? Izületi baj vagy valami vírusos betegség? Nem az enyéim.2015. ápr. 5. 19:50
1/4 anonim válasza:
lehet akármelyik, ha már többször előfordult, akkor érdemes kihívni az állatorvost.
2/4 A kérdező kommentje:
Az lesz reggel a legelső. Ma elhoztam itt van nállam. Megetettem megitattam egy kicsit sétáltattam. Most tele hassal alszik szegénykém.
2015. ápr. 6. 19:38
3/4 anonim válasza:
szelén-injekciót kapott? Bárányoknak javasolt, izomsorvadás ellen.
4/4 A kérdező kommentje:
Minden félét kapnak...
kiderült valami vírust vitt be valaki hozzájuk nem tudom mi a neve olyan fura, de már minden oké kapott inekciókat és mostmár szaladgál :-) Köszönöm a válaszokat!!
2015. ápr. 12. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!