Patkány a tyúkoknál?
Ma este (miután már a tyúkok beültek a ketrecükbe) Apa látott egy patkányt, amint a tyúkok megmaradt kukoricás keverékéből eszik, később többször előjött, aztán elbújt.
Velük egy helyen vannak tartva nyuszik (4 felnőtt), a földre vannak kialakítva rekeszek nekik, amik ráccsal vannak lefedve, bár az egér az simán bejut hozzájuk.
A kérdésem részben az lenne, hogy mennyire jelent veszélyt az állatokra?
Persze, nem szeretném, ha ott maradna, de megölni sem akarom, szóval tud valaki valami jó megoldást rá, hogyan telepítsük ki onnan? Illetve, hogy honnan tudhatom, hogy ő van-e egyedül, és nincsenek mondjuk kicsinyei?
Szóval mit lehetne csinálni vele, ami biztos megoldás?
így van, a patkány megöl sok állatot, a nyulakat főleg
én még az írtási formák közül a vadászgörényes megoldást tudnám javasolni
állítólag vannak olyanok, akik ezzel foglalkoznak
a vadászgörények végigmennek a járatokon és elkapják őket, a kimenekülőket állítólag egy hálóval várják a kijáratnál és ott agyoncsapják őket
ráadásul a görénynek ott marad a járatban a szaga, így egy darabig biztos, hogy nem akar oda egy patkány sem letelepedni :D
Nálam annak ellenére, hogy van egy foxim a csatornából beköltöztek. Először azt hittem csak egy van, de amikor egy éjjel nyolcat elkapott a foxi, már nem vettem viccesre.
Azóta már két foxim van, ( van egy 3 hónapos is) patkány meg nincs már .))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!