Libatojásról mit lehet tudni?
Figyelt kérdés
Hallottam és olvastam sok felét, hogy a libatojást másképp kell feldolgozni mint a tyúktojást.Most van először libánk és így tojásunk is, most tojt először.Valaki tudna segíteni nekem aki jártas ebben a dologban?2015. febr. 12. 16:33
1/4 anonim válasza:
Libatojás:
Kissé olajos ízű. Frissen használjuk fel, rövid ideig főzzük. Tömege 225-280 gramm között van, a tyúktojás négy, ötszöröse.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt olvastam én is! Épp ezért érdeklődöm itt, hogy hátha valaki tapasztalatból ír valami okosat! De tényleg köszi! :)
2015. febr. 12. 16:42
3/4 anonim válasza:
Erről Nils Holgersson tudna sokat mesélni, Ő empírikus úton és közvetlen közelről tanulmányozta a témát..
4/4 anonim válasza:
azt a fontos tudni hogy nyersen semmiképp se használd fel bármibe mert alapból tartalmazza a szalmonellát, mindenképp hőkezelni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!