Szerintetek mennyire éri meg napos csirkét venni, és vágósúlyba eladni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 17:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, mert többet költesz az etetésére, mint amennyit fizetnek egy vágósúlyban lévőért.
2/6 anonim válasza:
Ha megérné, akkor a panelben is csirkéket tartanának, de sajnos nem éri meg, még ha bio csirkeként árulod sem.
3/6 A kérdező kommentje:
Én tapasztalt tenyésztő vagyok, és tudom van rajta haszon ha táppal etetem, ha saját takarmányon. Csak kíváncsi voltam, hogy mit tudnak akik ide járnak a Gyakori Kérdések.hu-ra :-)
2015. febr. 5. 18:36
4/6 anonim válasza:
Én naposakat vettem. Igaz, nem vágom őket, de nem jó kövérek, és havonta kb 500 Ft-ot költök rájuk
6/6 anonim válasza:
Abban éri meg, hogy tudod mivel etetik. Ami a boltokban van, az növelőszerrel, hogy minél gyorsabban meghízzon, különböző mű dolgokkal etetik. Azért jó, ha magunk tenyésztjük, mert tudjuk, hogy egészségesebb az otthon tenyésztett hús, mint a bolti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!