Meddig áll el a hús fagyasztóban?
Figyelt kérdés
Nyúl, vagy brojler csirke. Mennyi az az idő ami után még ehető?2014. dec. 8. 00:50
1/2 anonim válasza:
Az utolsó oszlopot kell nézni. A csirke egészben egy évig, feldarabolva kilenc hónapig. A nyulat nem írja, de a többi húsok (marha, borjú, bárány, disznó) is szeleteléstől függően 4-6-12 hónapig; egészben meg, gondolom, még tovább, úgyhogy kb. a csirkéhez hasonlóan.
2/2 anonim válasza:
Itt van részletesebben is, és a nyúlnál is valóban ugyanúgy: azonnal egészben fagyasztva egy évig, darabolva pedig kilenc hónapig. És egyébként ezeket a határidőket átlépve is biztonságos az elfogyasztása, ha közben végig fagyasztva volt, csak a hús minősége romlik már ennyi idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!