Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Miért nem bír menni a kacsa?

BíróBence kérdése:

Miért nem bír menni a kacsa?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még áprilisba vettünk 5 db házi kacsát. Ebből 4 egészséges meg minden, de az 5. nem bírt járni.. Elvittük állatorvoshoz és kapott 2 injekciót, meg egy injekciós fecskendőnyi vitamint amiből minden nap kellett adni neki míg el nem fogy. Pár nap múlva a kacsa lábra állt és nagyon jól tudott menni(ekkor már nagyon nagy kötelék volt kettőnk között mert nagyon sokat sétáltattam etettem, velem szinte jobban elvolt mint a társaival). Örültünk meg minden, szépen fejlődött. Egészen idáig, mert most a jobb lábára nem bír állni.Itt van egy-két kép róla:

[link]

[link]

[link]

Vettünk neki Jolomax multivitamint de ez sem segített sokat.Nagyobb dózist kap 1ml/nap. Ez sok lenne? vagy kevés? Tudnátok segíteni benne hogy mit tudnánk csinálni? Esetleg vigyük el megint dokihoz?

2014. aug. 11. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyétek megint dokihoz.
2014. aug. 11. 14:53
 2/11 A kérdező kommentje:
És szerinted van esély még arra, hogy normálisan tudja használni a lábát?
2014. aug. 11. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát ha előtte tudott járni akkor annyira nagy baj nem lehet a lábával.
2014. aug. 11. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
én nem vesződnék vele ennyit ellenben szombaton kacsasültet ennék... mondjuk így is azt fogok :D
2014. aug. 11. 20:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen csak egy kacsa... de nekem nagyon sokat jelent.
2014. aug. 11. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
olcsóbb egy másik kacsa mint hetene elvinni orvoshoz
2014. aug. 21. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
De neki ez a kacsa fontos
2014. aug. 21. 16:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Tegnap vittem el dokihoz.. Kiderült hogy angol kóros a jobb lába, és már soha nem gyógyul meg sajnos :(

De azért a többi kacsával jól elvan, iszik, eszik meg minden..Ha nem is lesz olyan hosszú életű mint a társai, azért örültem, hogy gondját viselhettem kis barátomnak.

Ja és mellékesen nem kért semmi pénzt a doki, de ha kért is volna, az sem érdekelt volna..

2014. aug. 23. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Remélem sokáig fog élni :)
2014. aug. 24. 14:23
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, rendes vagy... Pont ma néztem a lábát és elmúlt a bedagadás. A doki is mondta hogy nagyon be van dagadva, és mára leapadt, csak úgy magától. Nem javult semmit, ugyan úgy nem bír valami sokat menni, de tegnap előtt óta vidámabb sokkal, lehet nem ártott az a kis kiruccanás a dokihoz :D

Próbálok neki több D vitaminos kaját adni, hogy erősödjön a csontozata. Meg meszes vizet iszik, úgyhogy tényleg meg teszünk érte mindent :)

2014. aug. 24. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!