El tudod vágni egy csirke nyakát, ki is tudod belezni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 08:10
11/16 anonim válasza:
gyerekkoromban nagyanyám mikor csirkét vágott, mindig kisütötte nekem a vérét, így mikor elkezdtem csírkét tartani, már tülkön ültem, mikor fejezhetek végre le egyet, és süthetem ki a vérét(mert az jó sok paprikával és fekete borssal nagyon finom, mint a tojásrántotta, csak piros)...
a fejét gond nélkül levágtam, tulajdonképpen sokkal kevésbé rázott meg mint hittem, a megkopasztás közben párszor majdnem elhánytam magam, mire a kibelezésig eljutottam, már rezzenéstelen arccal csináltam a google-n talált utasítások szerint:)
igazi cyber-paraszt vagyok :D
12/16 anonim válasza:
Igen, de nem könnyű. Elvágni lelkileg nehéz, leforrázni büdös, kibelezni undorító. Ezt úgy mondom, hogy nevelek és vágok baromfit. A végeredmény isteni csak végigcsinálni nem könnyű.
13/16 anonim válasza:
lényegében én lefejezem, nem pedig elnyiszálom a torkát, ki kell véreztetni( fejjel lefelé tartod, amíg jön belõle), ezután egy elõre gorralt vizes nagy edénybe helyezni pár percre, lényeg, hogy ellepje a víz, ezekután a tollait már könnyedén ki lehet tépkedni, max az apró pihék amik nem jönnek ki, azokat gáztûzhely felett le lehet égetni, fõleg a farán szokott ez lenni. ezekután a kloákája felett szoktak egy lyukat vágni, de óvatosan, mert nem szabad a beleket kijukasztani, mert az általában tele van ürülékkel. Ezen a jukon benyúlva ki lehet húzni minden belsõ szervet, aztán kiválogatni, mi kell és mi nem, ha kell a zuza, azt érdemes valami környékbeli nénivel megmutattatni magadnak, hogyan lehet ügyesen kivágni és kiüríteni.
14/16 anonim válasza:
"" forralt, lyuk :D nem tudom mi van ma velem :)
15/16 anonim válasza:
Gyerekkoromban anyukám vágta, utána a férjem. A kopasztással, belezéssel nem volt gondom, kint az udvaron csináltam, úgy nem olyan büdös, mint zárt helyen. Tavaly sajnos meghalt a férjem, nincs aki levágja a csirkét. Most jött el az hogy : "Magad uram, ha szolgád nincs". Tehát rákényszerültem a csirkevágásra. Tanyán élek, csirkét nevelek, 60 éves vagyok.
16/16 Turok0005 válasza:
Persze simán mind a kettőt, fapofával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!