Mi lehet a libám baja?
Figyelt kérdés
Külön vonul a többiektől, nem eszik, nagyobb is a begye mint a többi libának és csak ide-oda sétál. Még kb. 3 hónaposak.2014. júl. 24. 18:54
1/4 Gábor t válasza:
Szia. Egyik tyukomnak volt ilyen baja. Valahogy meg akadt a begyében a kaja, nem úgy nőtt mint a többiek és mindig enni akart de nem tudott sokat.Állat orvost is meg kérdeztem , mondta, hogy műtött már tyukot de nem sok sikerrel. Úgy voltam vele , hogy amíg nincs komoly baja meghagyom , de kb. fél éves korában már nagyon gyenge volt , át vittem az ölemben a szomszéd asszonyhoz hogy ne szenvedjen tovább, és ne is lássam a továbbiakat.
2/4 Gábor t válasza:
A szívem meg szakad ha ilyen van, de az sem jó ha sokáig szenved.Nyár elején vettem pár kis libát egy maradt meg, de ő ép és egészséges.
3/4 A kérdező kommentje:
Na eltelt 3 nap és helyrejött!
2014. júl. 28. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!