Mit tehetnénk hogy a kiscsirkék ne csipdessék egymást halálra?
"...hát nem tudom uniós törvény ide vagy oda ez még mindig nagyon vidék itt nem szabadulnak ránk fanatikus álaltvédő szervezetek lehet ez a megoldás marad..."
Mert szerinted a "fanatikus" állatvédők miért verik a nyálukat? Viccből? Egy állat szerinted nem érez fájdalmat? Simán meg lehet csonkítani, csak hogy a gazda letudja a problémát? Gratulálok. Persze ugyanezek az állatvédők jók voltak, amikor az állatvédelmi törvényt kellett kiharcolni. Amibe többek között a kutyusod és cicusod védelme is beletartozik. És akkor is jók lesznek, ha végre sikerül majd elérni az kutya-macskakínzók szigorúbb megbüntetését. A "haszonállat" az szenvedhet, le van ejtve, úgyis csak megesszük? Megsúgom, hogy nem éreznek kevésbé fájdalmat, mint a többi gerinces állat, köztük te is.
Linkelés nélkül mondok pár dolgot, amit azonnal megcsinálhattok:
Vitamin-keverék, jóval nagyobb hely, éjszakai sötétség, a sérült egyedet tegyétek kicsit külön, hogy míg begyógyul ne rohanjanak rá a többiek! Csendes nyugott hely, ahol se kutya se macska se troli nem zavarja őket.
Emellett szedjetek csalánt, aprítsátok fel, főzzetek tojást, a főtt tojás héját porítva és ezt a négyet (esetleg túróval) alaposan összekeverve adjátok nekik.
A mostani csirkéim táp nélküli nevelésűek. Csak háztáji anyagokat adtam nekik, és egész szépen sikerült felnőniük, egyszer se csipkedték egymást. A tavalyiakat indítótápoztam, és kicsit egymásnak is estek.
Ha megnézitek, van talán olyan fajta tyúk ami jobban csipkedi a többit, hát azt érdemes külön rakni pár napra, 1 hétre, de azért lássa a többieket, csak ne férjen hozzájuk.
Ezek után elolvasod a linkeket amiket küldtek előttem, és profi leszel a témában :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!